POSTAHÁZ

postafiók bérlés és székhelyszolgáltatás

magánszemélyek és cégek diszkrét postása

a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság felügyeletével

postafiókbérlés, postafiók bérlés, postafiók, postafiókok, fiókbérlet, fiókbérlés, posta, postai, postai szolgáltatások, postaszolgálat, postaszolgáltató, postaszolgáltatás, postaszolgáltatások, privátposta, privát posta, magán posta, magánposta, magánpostás, cégek postása, futár, futárposta, futárszolgálat, küldeménykezelés, postaküldemény, postaküldemények, bizalmas, bizalmi, titok, titokvédelem, teljes titoktartás, diszkréció, diszkrét

Értesítés: amiért máshol külön díjat számolnak,

az a POSTAHÁZ Kft.-nél része az alapszolgáltatásnak!

 

Tőlünk postája garantáltan nem kerül "vissza a feladóhoz"!

Minden egyes átvett küldeményéről, továbbá postán maradó - “SAJÁT KÉZBE” címzett hivatalos levele, valamint levélszekrénybe nem kézbesíthető - küldeményei érkeztéről Önt e-mailben, sms-ben, vagy telefonon minden esetben haladéktalanul értesítjük, hogy Ön semmiféle határidőt el ne mulaszon. Ez a szolgáltatásunk minden megrendelőnknek automatikusan jár, amelyekért nem kell külön fizetnie.

 

 

Elegendő-e Önnek, ha küldeményei beérkeztéről kap értesítést,

vagy szeretné a tartalmukat is megismerni?

 

Kifejezett kérésére és hozzájárulásával - a titoktartás biztosítása mellett - levelét szkenneljük és az Ön által megadott e-mail címre továbbítjuk, hogy akár aznap intézkedhessen, amikor a küldeményt az Ön részére átvettük.

Ez esetben is Ön dönti el, hogy minden levelét, vagy csak az Ön által fontosnak ítélt leveleket kívánja-e szkennelt dokumentumként megkapni.

Szkennelés szolgáltatásunk mellett a nem szkennelhető lezárt küldemények feladójáról és postai jelzéseiről – amelyek Önnek fontosak – természetesen adunk tájékoztatást.

 

 

Személyesen jönne be leveleiért,

vagy rendszeres postázást szeretne?

 

Postai küldeményeit nálunk is feladhatja, ha csomagolása sértetlen, mérete és címzése a postai előírásoknak megfelelő és a kívánt postai szolgáltatást (elsőbbségi, ajánlott, tértivevényes, értéknyilvánítás, csomag) a szükséges formanyomtatványokon megjelöli.

 

Kérésére hozzánk beérkező levélküldeményeit borítékoljuk és postán feladjuk tértivevénnyel, vagy nyomon követéssel az Ön által megadott levelezési címre. A postázás megtörténtéről Önt e-mailben, SMS-ben, vagy telefonon egyidejűleg értesítjük.

 

Postáját Budapest közigazgatási területén belül, előzetesen megbeszélt időpontra és címhelyre házhoz szállítjuk. Az üzletszabályzatunkban szereplő ajánlat gyalogosan vagy tömegközlekedés igénybevételével, a BKV szállítási feltételinek megfelelő, 5 kg súlyt meg nem haladó küldeményekre vonatkozik.

 

A POSTAHÁZ Kft. kényelmi szolgáltatásai az Ön igényeinek megfelelően, egy-egy alkalommal - eseti jelleggel -, vagy folyamatosan – állandó, átalánydíjas szolgáltatásként – egyaránt igényelhetőek.

 

 

 

kényelmi_szolgáltatások

 

A postai kézbesítés feltételeit Ön a saját egyéni igényeihez igazíthatja, ezért felsorolásunk nem teljes körű. Egyedi megállapodás alapján ellátunk olyan szolgáltatást, amely nem tartozik főtevékenységünkbe - a postafiók szolgáltatásba, illetve a székhellyel kapcsolatos adminisztratív tevékenységek közé – de azokkal tartalmilag összeegyeztethető. Ennek megfelelően vállaljuk például a céges levelek borítékolását és postai feladását, vagy családi és céges rendezvényekre, illetve  ünnepekre ajándéktárgyak csomagolását és kiszállítását (azokét is, amelyek mérete és súlya az üzletszabályzatunkban foglaltaktól eltér, feltéve, hogy a postai kézbesítés feltételeinek megfelel).

 

További tájékoztatásért kérem, keresse fel ügyfélszolgálatunkat és kérje egyedi igényei szerinti ajánlatunkat!

postafiókbérlés, postafiók bérlés, postafiók, postafiókok, fiókbérlet, fiókbérlés, posta, postai, postai szolgáltatások, postaszolgálat, postaszolgáltató, postaszolgáltatás, postaszolgáltatások, privátposta, privát posta, magán posta, magánposta, magánpostás, cégek postása, futár, futárposta, futárszolgálat, küldeménykezelés, postaküldemény, postaküldemények, bizalmas, bizalmi, titok, titokvédelem, teljes titoktartás, diszkréció, diszkrét, székhely, cégszékhely, székhelyszolgáltatás, székhelyszolgálat, székhelyhasználat, székhely bérlése, bérlete, használata, virtuális székhely, iroda, cégalapítás, cégmódosítás, könyvelő, könyvelés, ügyvéd, ügyvédi szolgáltatás, titkári tevékenység, kézbesítési megbízás, megbízott, kft. alapítás, cégalapítás, cégmódosítás, cégszolgálat, cégiroda, cégszerviz,

 

Hírek

  • RÓLUNK ÍRTÁK - ...jó szívvel ajánlom.

    A Postaházat ismered? Egy magáncég a Nyugatinál, ami ennyi pénzért a pf. számnál lényegesen többet ad. Itt megtalálod: http://postafiok.ewk.hu. Egy kedves hölgy naponta e-mailben értesít, kitől jött levelem, számlám, sőt külön kérésre a fontos iratokat szkenneli, mindenről azonnal értesülök és intézkedhetek. Londonban élek és dolgozok már fél éve. Leveleimet megőrzik, bármikor látogatok haza, egyszerre vehetem át, ráadásul nem kell érte sorban állnom. Attól sem kell félnem, hogy a postafiókomat távollétemben megszüntetik, mivel nem ürítem. Szóval bárkinek, akinek hasonló gondja van, a Postaházat jó szívvel ajánlom.

    /postautalvany.blogspot.hu 2013. február 24-i blogbejegyzés/

     

     

Asztali nézet